waterstreams.blogg.se

Har en liten uppfödning av welsh springer spaniel, en ras jag följt sedan 1993. I familjen bor också en australisk kelpie. Mina hundar lever som familjehundar, tränas och/eller tävlas bl a i viltspår, lydnad, bruks, rallylydnad, agility, utställning och specialsök/nosework. Jag följer SKK och Welsh springer spaniel klubbens regler och rekommendationer. Jag är sektionsansvarig i Jämtland för welshklubben. Har genomgått SKKs uppfödarutbildning, är SBK-instruktör, certifierad nose work instruktör, mentaltestledare, tävlingssekreterare och söker ständigt ny kunskap. Jag är även certifierad handledare för SKKs nya uppfödarutbildning. Hund är mitt största intresse och mina valpköpare kan alltid vända sig till mig för hjälp och stöd.

Min dag i dag är en bra dag

Publicerad 2018-01-30 20:59:50 i Allmänt,

Nu har snart veckan sedan operationen gått. Har haft en långhelg med maken med en massa mys och trevligt i grillstuga och i skog och mark. 
Tajma har börjat löpa, så förhoppningsvis blir det parning nästa helg 😍

(null)
Kvällsmys 💚

(null)
Eastfarm’s Viva Waterstream "Vilja", Ws Arya Stark "Arya", Ws Diamonds and Rust "Freya" och älskade Teddy (Ws I Ted Bundy) i bakgrunden.

(null)
Ws Arya Stark "Arya"

(null)
"Monster" Cukid’s Junior med sitt skogsfynd

(null)
Å senaste blodet jag såg var när det blödde igenom efter operationen, bara två dagar kvar  tills jag får ta bort bandaget som kom efter det här 👍🏼

(null)
Vilken livskvalité att ha såna här vänner i sin närhet 💚 
(null)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela