waterstreams.blogg.se

Har en liten uppfödning av welsh springer spaniel, en ras jag följt sedan 1993. I familjen bor också en australisk kelpie. Mina hundar lever som familjehundar, tränas och/eller tävlas bl a i viltspår, lydnad, bruks, rallylydnad, agility, utställning och specialsök/nosework. Jag följer SKK och Welsh springer spaniel klubbens regler och rekommendationer. Jag är sektionsansvarig i Jämtland för welshklubben. Har genomgått SKKs uppfödarutbildning, är SBK-instruktör, certifierad nose work instruktör, mentaltestledare, tävlingssekreterare och söker ständigt ny kunskap. Jag är även certifierad handledare för SKKs nya uppfödarutbildning. Hund är mitt största intresse och mina valpköpare kan alltid vända sig till mig för hjälp och stöd.

Agility och juniorhandling

Publicerad 2015-01-24 23:26:42 i Allmänt,

Nu har även Teddy testat agility 💖 Liksom Monster så bara funkar han i vad jag än försöker 👍 Han vågar saker, satsar som han aldrig gjort annat💕 Är väldigt lyhörd men ingen plåsterlapp. 
 
 
 
Teddy ska vara lånehund på juniorhandling framöver. Min fina vän Linda ska låna honom till sin dotter som vill träna att ställa andra raser⭐️
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela