waterstreams.blogg.se

Har en liten uppfödning av welsh springer spaniel, en ras jag följt sedan 1993. I familjen bor också en australisk kelpie. Mina hundar lever som familjehundar, tränas och/eller tävlas bl a i viltspår, lydnad, bruks, rallylydnad, agility, utställning och specialsök/nosework. Jag följer SKK och Welsh springer spaniel klubbens regler och rekommendationer. Jag är sektionsansvarig i Jämtland för welshklubben. Har genomgått SKKs uppfödarutbildning, är SBK-instruktör, certifierad nose work instruktör, mentaltestledare, tävlingssekreterare och söker ständigt ny kunskap. Jag är även certifierad handledare för SKKs nya uppfödarutbildning. Hund är mitt största intresse och mina valpköpare kan alltid vända sig till mig för hjälp och stöd.

Reserv-cert, tankar och funderingar

Publicerad 2014-11-30 21:54:51 i Allmänt,

 
 
Vi var till Åre på dubbelutställning förra helgen. Trevligt arrangemang, så nästa år tar vi också in på hotell och kör lite spa 💕💖
 
Myran fick excellent bägge dagarna. Saga var bara med på lördagen och fick excellent. Teddy fick ck och reservcert på lördagen men fick nöja sig med ett excellent på söndagen (även om domaren sa att det handlar bara om tid, så får han mer) 
 
Efter att jag tappat hakan på söndagen kan jag bara säga 
-den som snackar skit om andra till DIG, pratar troligtvis skit om DIG till andra....
...
 
 
Jag kan i alla fall säga att jag dömer andra efter hur de beter sig mot MIG- inte efter vad andra säger💖👍 Mobbing i alla former är bland det värsta jag vet! Usch! 
Offerkoftor däremot klär ingen människa- snälla repa upp den (för din egen skull)
 
Nog om det nu 💕
 
 
I helgen lyssnade jag på en väldigt inspirerande Tobias G. Så nu ska vi testa hela gänget
i lek för att se vad de EGENTLIGEN tycker om belöningarna 👍 Häftigt 💖
 
Får jag tid över så blir det till att tova ulliga welshar som ska ut i världen 💖
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela