waterstreams.blogg.se

Har en liten uppfödning av welsh springer spaniel, en ras jag följt sedan 1993. I familjen bor också en australisk kelpie. Mina hundar lever som familjehundar, tränas och/eller tävlas bl a i viltspår, lydnad, bruks, rallylydnad, agility, utställning och specialsök/nosework. Jag följer SKK och Welsh springer spaniel klubbens regler och rekommendationer. Jag är sektionsansvarig i Jämtland för welshklubben. Har genomgått SKKs uppfödarutbildning, är SBK-instruktör, certifierad nose work instruktör, mentaltestledare, tävlingssekreterare och söker ständigt ny kunskap. Jag är även certifierad handledare för SKKs nya uppfödarutbildning. Hund är mitt största intresse och mina valpköpare kan alltid vända sig till mig för hjälp och stöd.

Fluga på väggen, underbara liv och vilken framtid

Publicerad 2015-04-28 20:00:00 i Allmänt,

Ibland önskar jag som säkert många andra gör. Tänk att en liten stund få vara en fluga på väggen.... :P

Framtiden ser helt fantastisk ut och blir bara bättre. 
Nya planer blandas med gamla- underbara liv <3 
Otrimmad men älskad <3


Min fina dotter tar studenten om ett par veckor- å själv har jag varit på universitetet i nästan en termin. 
 
Nästa vecka får jag den andra gruppen med uppfödare som ska dela det här året med mig- dags för en ny hunduppfödarutbildning. Det är så inspirerande och roligt- om än nervöst innan man träffat alla. 
Roligt när de som redan gått den för mig skriver på facebooksidan att de är avundsjuka på de som ska gå för att det var så bra :) 
 
Mitt fina Monster <3 
Måste leta tävlingar i sommar- plus boka tid för viltspåren.
 
Skrattade ganska gott idag. Köpte ett kaninskinn på "lilla mässan" som utställningen kallades när jag var yngre. Presenterade det för hundarna idag. Teddy- den fantastiske- han tar ett varsamt grepp och BÄR; han är bara så underbar. Saga blev däremot vild i blicken och såg ett byte.... Haha. Fick henne att ta ett ordentligt tag och HÅLLA det, även den damen kan. Myran har ju haft kaniner hemma hos sig hela sitt liv så hon nosade bara först- men sedan förstod hon att hon fick hålla och då gick det också bra. 
 
I vilket fall som helst ser allt positivt ut och planerna gör att jag sitter här med ett leende på läpparna. 
 
 
P.s. Tack för kontakten- du vet vem du är. Det var sååååå skönt att ventilera- och jag tror det här kommer bli riktigt bra <3 :)
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela