waterstreams.blogg.se

Har en liten uppfödning av welsh springer spaniel, en ras jag följt sedan 1993. I familjen bor också en australisk kelpie. Mina hundar lever som familjehundar, tränas och/eller tävlas bl a i viltspår, lydnad, bruks, rallylydnad, agility, utställning och specialsök/nosework. Jag följer SKK och Welsh springer spaniel klubbens regler och rekommendationer. Jag är sektionsansvarig i Jämtland för welshklubben. Har genomgått SKKs uppfödarutbildning, är SBK-instruktör, certifierad nose work instruktör, mentaltestledare, tävlingssekreterare och söker ständigt ny kunskap. Jag är även certifierad handledare för SKKs nya uppfödarutbildning. Hund är mitt största intresse och mina valpköpare kan alltid vända sig till mig för hjälp och stöd.

Besök av pappa, grattis och söker eget hem

Publicerad 2022-08-22 11:31:45 i Allmänt,

Igår fick vi besök av pappa Cosmo (Waterstreams Hooligan)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


💚
Det är fortfarande någon obokad valp som söker sitt egna hem.  Se hemsidan waterstreams.se för vidare kontakt.
💚


(null)
Grattis till Birk (Waterstreams Hail To The King) som nu klarat JAL i Norge (bild stulen från Niclas Strøm). Grattis igen🌸


(null)
Grattis till Ozzy (Waterstreams Iron Man) som nu är Lettisk, estnisk och Finsk Juniorchampion. (Foto Kristina Tammik, borrowed from Helin Lest Facebook) 
Congrats again 🌸

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela